Изложение на кемпери и каравани в Бургас

Изложение на кемпери и каравани ще се проведе за първи път в Бургас на 27 и 28 април тази година. Изложбените площи ще бъдат в района на Морска гара. Ще бъдат показани различни модели кемпери и каравани, палатки, продукти за къмпинг, спорт и свободно време, специализирана екипировка, както и най-съвременните технологични решения за комфортна почивка на открито.

През последните години и особено събитията от 2020 г. ясно показаха желанието на все по-голям процент хора да почиват на открито, на въздух, а с това е налице и необходимостта от развиване на този вид туризъм. Пътешествията на кратки или по-дълги разстояния със семейството или приятели са генератор на незабравими преживявания. Все повече хора откриват удобството да почиваш лятно време в собствена „къща на колела” или да сменяш локациите според желанието и настроението си, като носиш със себе си личния си комфорт”, отбелязват от община Бургас.

Освен търговското изложение, в което ще се включат фирми в сферата на продажба на кемпери и собственици на къмпинг зони, посетителите ще имат възможност да посетят и кулинарна зона.