Възстановен достъп до бизнес салоните на столичното летище за пътниците до Варна и Бургас

Националният превозвач информира всички пътници в бизнес класата на полетите по вътрешните линии – Варна и Бургас, че от 03 април 2024 г. отново ще могат да се възползват от пълен достъп до бизнес салона Aspire на Летище София.

Улеснението и възстановеният достъп до бизнес салона на столичното летище важи и за пътници, пристигащи с международен полет на авиокомпанията, които продължават пътуването си по някоя от вътрешните линии на страната.

Припомняме на нашите пасажери, че след влизането на страната ни в Шенгенското пространство по въздух от летище София беше наложена промяна на гейтовете за кацане и излитане на полетите по вътрешните линии, оперирани от „България Еър“. Всички пътници от и до Варна и Бургас вече се обслужват на изходите, разположени във вътрешната част на Терминал 2, а не на предишния специално обособен изход Д1.

„България Еър“ се стреми да предостави на пътниците най-добрите условия за приятни полети с новите си модерни самолети от последно поколение Airbus А220. Клиентите на авиокомпанията имат бърза и лесна опция за заявка на допълнителен багаж и избор на място в пътническата кабина онлайн. Повече информация относно всички предлагани допълнителни услуги може да намерите ТУК.