Саксофонистът на Рей Чарлз Крейг Бейли гостува в Бургас на 7 юли

Грандиозен концерт с музиката на Рей Чарлз „RAY ON MY MIND SYMPHONY“, в който солисти са Петър Салчев и саксофонистът Крейг Бейли, свирил с легендарния музикант, ще гостува на 7 юли, на сцената на Летния театър в Бургас.    

Роден преди няколко години и преживял своя успех на различни сцени в България, концертът RAY ON MY MIND се завръща, за да блесне с оркестъра на Старозагорската опера, 5с концертмайстор Паулина Захариева и Военния биг бенд – Стара Загора под диригентската палка на кап. Цветомир Василев, за да разкаже в музика живота на легендарния Рей Чарлз.

В концерта ще прозвучи оригинална музика, аранжирана специално за симфоничен оркестър от Крейг Бейли, дългогодишен солист на оркестъра на легендарния Рей Чарлз. В концерта са включени някои от незабравимите му хитове,
нареждащи го до най-ярките личности в съвременната американска и световна култура.
Неслучайно наричат Рей Гения, отличил се като новатор – основоположник на соул музиката. Той събира множество жанрове в своя характерен стил на музициране.

Притежателите на билети за мюзикъла „Красавицата и звяра“  и за концерта с музиката на Рей Чарлз, имат право да закупят на цената на един билет, две места за хитовата комедия на Варненския театър  “Клетка за пеперуди“ , която ще гостува на 13 юли в Бургас.

Билетите се продават на касата на Часовника. Промоцията важи и за билетите, закупени онлайн.