Семинар ще ни учи как да се пазим от имотни измамници

Как най-ефективно да сключим имотна сделка и да се предпазим от измами е темата на семинара „Имотите 2012. Нещата, за които не се говори”. Инициативата е крачка в посока повишаване информираността на гражданите за тънкостите и подводните камъни при сделки с имоти. Срещу 20 лева всеки посетил семинара ще научи какво трябва да се изисква от брокерите според европейските стандарти и как да се предпази от зачестилите в последните години имотни измами.

Имотните измами са реалност – в това ще убеди участниците Ангел Ангелов, учредител и председател на Българската асоциация на ощетените собственици на недвижими имоти. Той ще представи и механизмите, които предпазват от злоупотреби. Ангел Ангелов е инициатор на съществуващия от началото на годината граждански имотен регистър ИмотиГард, където всеки собственик може да декларира нежеланието си да продава недвижимата си собственост.

Сред лекторите са председателят на Национално сдружение недвижими имоти Иван Велков, управителят на агенция за недвижими имоти Александър Вакареев и  представители на Consult Estate Bulgaria /ceb.bg/ и targ.bg – интернет формат, предоставящ информация за  предстоящи публични продажби на имоти.

Семинарът ще се проведе на 7 февруари в София, на ул. „Славянска“ № 29, ет. 7.
Заявка за участие може да попълните тук