Бургаска фирма на международно строително изложение в Лондон

От 20 до 22 март 2012 в изложбения център ExCeL London, Великобритания, се провежда поредното издание на Международното изложение за строителство, архитектура, и дизайн  ECOBUILD 2012 .

ECOBUILD е едно от най-престижните световни изложения за строителство. Фокусирано е главно върху екологичните технологии в строителството, пасивното строителство и иновативните технологии в областта на дизайна и архитектурата в посока опазване на околната среда.

Посетители и гости на ECOBUILD 2012 ще могат да се запознаят с българските производители на нашия Национален щанд (S 1450). На обща изложбена площ от 81 кв.м. своята продукция представят шест български фирми. Сред тях е „Дамвент” ООД – Бургас (производство на климатични и вентилационни инсталации за промишлени и обществени сгради/. Със своя продукция се представят още „Марин Батуров” ООД – София (производство на скално-облицовъчни материали Гнайс Глория от естествен камък гнайс), „Дамвент” ООД – Бургас (производство на климатични и вентилационни инсталации за промишлени и обществени сгради), „Елегант ЛТ“ ООД – София (производител на PVC дограма и щори), Джоди Трейд ООД – София (производител на гама рамкови фасадни скелета, метални изделия за строителството), Транспласт МПД – Пловдив (производство на дървесно напълнени композитни материали, компаундиране на пластмасови материали), „Профил” ООД – Пловдив (производство и търговия с тръби, тръбни системи, фасонни части).
 ECOBUILD 2012 е включено в Индикативната програма на ИАНМСП за 2011-2012 г. за организиране на участия в международни специализирани изложби на българските малки и средни предприятия. Финансирането на българското участие е в рамките на проект „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.