КОНКУРС – ИГРА „ЛАБОРАТОРИЯ ЗА КЪЩИ – МЕЧТИ”

Конкурсът е за рисунка или макет на тема „Моята къща-мечта“ и в него могат да участват деца до 14 години. Резултатите ще се събират на посочен адрес или получават по email до 17 часа на 28 май 2012.

Децата могат да участват сами или с родители, учители и приятели, стига проектите да не изгубят детския си характер и оригиналност. Представянето трябва да включва кратък текст описващ идеята и отговори на следната анкетата:

 

Анкета

Какъв искаш да станеш, когато пораснеш?

Харесваш ли мястото, където живееш сега? Защо?Какво би променил в него?

Какво работи Архитектът?

 

Анкетата има за цел да обвърже креативната изява на детето по темата „Къща мечта“ с отношението му към заобикалящата го среда в настоящия момент и с една друга не по-малко значима мечта – за бъдещата му професия или занимание.


Най-добрите проекти ще бъдат определени от жури и ще бъдат обявени на 1 юни.
Наградите са в категориите : най-смела идея, най-интересен проект, най-малък участник, най-оригинално представяне и др.
Всяко дете може да изпрати неограничен брой проекти. Ще се оценява,както идеята, така също и художествените умения и артистичност.

 

Крайната цел е събраните проекти да бъдат публикувани в книжка – албум „Моята къща-мечта“ и да бъдат презентирани на Софийска архитектурна седмица през ноември, тази година.

 

Адрес за изпращане на проектите:
8000 Бургас ул.Цар Асен 7, ет.3,офис 4
до: КАБ-Бургас за конкурса “Лаборатория за къщи-мечти”
раб.време 10-12ч. и 14-16ч.
тел 056 842944
и 0878 660 835
или
email: detska.laboratoria@gmail.com


Играта ще се проведе на 1 юни от 15 часа край „Стената на приказките“ в Морската градина на гр.Бургас. В програмата са включени много забавления и изненади, подробности за които ще бъдат обявени дни преди събитието.