Шампионска лига по билярд започва в мол Galleria Burgas

Безплатни уроци и награди за майсторски удари ще има и за публиката



От 2 до 6 юли шампионите на България по билярд ще премерят сили в мол Galleria Burgas. В  Шампионската лига по билярд са поканени за участие златните медалисти на Българската билярд федерация – мъже, жени и юноши. Те ще изиграят и демонстративни мачове с участието на световни и европейски шампиони. Турнирът ще се проведе на двойна елиминация по правилата на 9-та топка. Майсторите на билярда ще бъдат изправени и пред ново изпитание – „Влез в мола”. Изпълнението на изключително труден удар, с предварително поставено условие, ще носи на състезателя награда, предоставена от магазините на мола.

Посетителите на търговския център ще могат не само безплатно да наблюдават билярд на изключително високо ниво, те ще могат и да се включат в надпреварата за наградите на мол Galleria Burgas. В паузите между срещите ще има безплатни уроци от най-добрите български състезатели. В атрактивните демонстрации ще участват световните и европейските шампиони и ще отправят към публиката своите предизвикателства. За непрофесионалистите, които съумеят да повторят някой от майсторските удари на шампионите, търговският център е подготвил разнообразни награди, сред които ваучери, карти за отстъпки или предметни награди от магазините Paolo Botticelli, Opticlasa, Timeout, Entrance, както и възможност да посетят изложбата ”България на длан”. 

Шампионската лига по билярд завършва на 6 юли и още на следващия ден – 7 юли, в мол Galleria Burgas ще започне двудневният BEST OF THE EAST – Международна верига от турнири с участието на настоящи световни и европейски шампиони по билярд.

Турнирите по билярд в мол Galleria Burgas се провеждат под патронажа на кмета на Бургас Димитър Николов. Срещите ще се излъчват по най-гледаните български телевизии.