Galleria Burgas сваля цените за ученици

Най-големият бургаски търговско развлекателен център намаля цените за най-младите си клиенти. Забавления и вкусна храна на промоционални цени ще радват цял месец бургаските ученици и студенти в мол Galleria Burgas.  От ръководството на търговския център са приготвили десет хиляди промо листовки с талони, които ще гарантират по-ниски цени за десетки артикули в зоната за хранене и забавления. „Месецът на ученика” започва от 15 октомври, а талоните с отстъпки ще чакат своите притежатели директно пред училищните врати.

 

Всички обекти в зоната за хранене са подали ръка на инициативата и са приготвили своите специални предложения за малчуганите и младежите в града. Тези, които разполагат с талони за отстъпка, ще могат да се хранят здравословно за минимални суми в уютната атмосфера на Galleria Burgas.

 

До 15 ноември меката на занаятчийския италиански сладолед- сладоледения салон Gelati ще предлага една от най-добрите си мелби с 50% отстъпка. В кафетерията Нектар учениците ще могат да вкусят домашна бисквитена торта на скромната цена от 1, 70 лв. 6 менюта, приготвени по домашни рецепти, е приготвила българската кухня МСТ. Желаещите да опитат средиземноморска храна пък (без пък) ще могат да го направят с 10% отстъпка във веригата за бързо хранене Ola. С 10% по-евтини ще бъдат и всички артикули в кафетериите Mauro и Joy, при предоставяне на талон от промо листовките, издадени от Galleria Burgas. Редица изненади са приготвили още ресторант Fancy и палачинковият рай Рататуй.

 

Не само храненето ще е на преференциална цена за бургаските ученици. Докато навън става все по-студено,  най-забавното място в града- увеселителният център Playground в мола, е готов да предложи стотици начини за забавление. В „Месеца на ученика” всеки, който зареди 10 лв. ще получи двойна доза игри за 20 лв., а компаниите, решили да премерят сили в боулинг залата, ще бъдат приятно изненадани с 20 % отстъпка.

 

 Най-големият търговско развлекателен център Galleria Burgas остава верен на политиката за социално насочена концепция на широката гама от услуги, които предлага на клиентите си.