ТРИА сити център гарантира сигурността на клиентите си

ТРИА сити център гарантира сигурността на посетителите и работещите в сградата чрез постоянното присъствие на служители от охранителна фирма. От ръководството на търговския център съобщават, че разчитат на професионализма на охранителите, които и в инцидента от тази сутрин са действали адекватно и са оказали пълно съдействие на органите на реда.

Тази сутрин фалшив сигнал за бомба затвори за час и половина  ТРИА. Около 8.30 часа анонимен мъжки глас  съобщава на тел.112, че в тоалетните на търговския център е поставено взривно устройство. В 8.40 полицаи от Първо РПУ, с помощта на охранителите в центъра, започват да извежда посетителите и служителите. В този час на деня магазините в търговския център все още не работят. Отворено е кафето, в което има около 15 клиенти. Спокойно и без паника са изведени всички пребиваващи в сградата. Час и половина продължава проверката на общите части в търговския център, извършена от полицейски екипи и охранители. Взривно устройство не е открито. Малко след 10 сградата отново е отворена и достъпна за посетители.

Във връзка с предстоящите празници и инициативите, свързани с тях, от ТРИА сити център съобщават, че ще вземат допълнителни мерки за обезпечаване сигурността на клиентите.