Тайните на красотата ще разкрие мол Galleria Burgas за 8 март

Тайните на прекрасната кожа, идеалното тяло и перфектната кондиция ще разкрие мол Galleria Burgas пред дамите от града на 10 март. Срещата с един от най-добрите диетолози на новото време  в България и лекция на тема здравословното хранене ще бъде един от подаръците, които търговският център е приготвил за деня на жената.

На 7 и 8 март на различни точки из града жените на Бургас ще получат цветя и покани за събитието на красотата. А то ще бъде наистина полезно. За водещ организаторите са избрали един от най-успешните фитнес-инструктори в Бургас – небезизвестния Звезди от „Сървайвър”, който в момента работи в Pure Fitness. Лектор ще бъде главният диетолог в компанията Fine Line – д-р Райна Стоянова, експерт в областта на метаболитните заболявания и храненето. Д-р Стоянова има професионален стаж в отделенията по диабетология, метаболитни и генетични заболявания в елитните парижки клиники hôpital ”St. Louis” и hôpital “Robert Debré”, както и в клиники по естетична хирургия и ендокринология. Талантливата лекарка може да се похвали с партньорства с доказани имена в областта на храненето като д-р Пиер Дюкан, проф. Жан-Франсоа Готие  и проф. Жан-Клод Карел.

Желаещите да се запознаят от първо лице с последните тенденции в здравословното хранене и поддържането на добър външен вид трябва да запазят своето място, обаждайки се на телефон 056/ 706 020 или на бюро „Информация“ в Galleria Burgas.  Тъй като местата в залата са ограничени, от мола съветват дамите да не отлагат заявяването на участие за последния момент.

Това не е единственият жест, който Galleria Burgas ще направи за своите клиентки на 8 март. През целия ден представителките на нежния пол ще пазаруват с 20% отстъпка в селектирани магазини, обозначени със специални стикери.