Мол Галерия Бургас събира студентите и бизнеса

Двудневен бизнес форум започва в мол Галерия Бургас в началото на април. Проектът, който е по инициатива на  студентската организация AIESEC- Бургас, се нарича „Бизнесът в действие” и има за цел да срещне лице в лице студентите с водещи лидери в бизнеса.

Събитието, което ще се проведе на 4 и 5 април, се организира за първи път на територията на Бургас. Студентите ще имат възможността да приложат теоретичните си познания на практика и да решават реални бизнес казуси, представени от едни от най-големите компании на българския пазар. Сред участниците от страна на бизнеса се отличават имената на Busoft Engineering, Пристанище Бургас, Омникар Ауто.


Онези, които искат да се включат в решаването на бизнес казуси, трябва да попълнят регистрационна форма на адрес burgas.aiesec.bg или в страницата ни във Facebook: facebook.com/aiesec.burgas. През пърия ден всяка от фирмите ще представи своята дейност, а след това предварително селектирани студенти ще започнат решаването на казуси. На втория ден решаването на казусите ще продължи и ще завърши с представянето на решенията в късния следобед, последвано от награждаването на победителите. Официалното закриване ще се проведе в PLAYGROUND под формата на боулинг турнир между студентите- първенци и представителите на бизнеса