В Ахтопол доволни от ГЕРБ, че след десетилетия имат нов път

„Благодарни сме, че по време на управлението на ГЕРБ до Ахтопол вече не се стига с препятствия по тесен еднолентов път, а имаме обновена пътна отсечка”, казаха жителите на морския град при срещата си с кандидатите за народни представители Семир Абу Мелих, Велина Арнаудова и Тодор Михалев.


След десетилетия отлагане, от страна на различни правителства, от Царево до Резово вече се пътува комфортно, след цялостна реконструкция на асфалтовата настилка.


Приоритетите на ГЕРБ и тези на ахтополии се препокриват и за предстоящия мандат. Основните акценти са реализиране на проекта за водния цикъл и реконструкцията на рибарското пристанище. То вече е общинско, след положените усилия от страна на кмета Атанас Желязков и правителството на ГЕРБ. Има вече и изготвен проект за цялостната му модернизация.


„Трябва да се намери начин да се завърши час по-скоро черквата „Свето Успение Богородично” в центъра на града”, каза Семир Абу Мелих.


Въпреки многото зелени площи в Ахтопол местните жители заявиха, че очакват да бъдат направени и детски площадки по европейски стандарт.


В срещата се включиха и общинските съветници на партията в морската община.