ГЕРБ откри кампанията си в Руен с театрална постановка

ГЕРБ откри кампанията си в Община Руен със спектакъл на ДТ „Адриана Будевска” в село Просеник.

„Не си спомняме вече кога за последно имахме възможност да гледаме театрална постановка. Въпреки че имаме много проблеми в общината за нас това събитие е много важно и ще се радваме ако ни съдействате поне два пъти в годината да ни гостуват актьори”, казаха местните хора на кандидатите за народни представители от ГЕРБ Рахим Ибрям, Жечо Станков и Росица Петрова.

Преди представлението гостите и жителите на Просеник коментираха най-наболелите теми за тяхното населено място. В капиталовата програма на общината почти не с отпускат средства за Просеник, не се работи по европроекти и това обяснява липсата на адекватна канализация.

„Не разбираме защо в другите общини местната власт разработва проекти, печелят ги и визията и стандарта на живот се променят, а при нас всичко е в застой”, коментираха хората.

Жечо Станков ги запозна с регионалната програма на ГЕРБ и най-вече с предстоящите нови инфраструктурни проекти, социални програми и такива, чрез които ще се стимулира развитието на овощарството, зеленчукопроизводството и животновъдството.