Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Бургас с жест на внимание към пенсионерските клубове в общината

„Благодарим ви, че не спирате да работите за развитието на Бургас и цялата област, че не забравяте гражданите и винаги се вслушвате в техните думи. По време на правителството на ГЕРБ нашият град се промени изцяло и всеки честен човек ще признае това. С вас можем да разговаряме като с приятели”. С тези думи председателят на пенсионерски клуб „Зорница” в Бургас Радка Панева и неговите членове срещнаха водача на листата Ивелина Василева и кандидата за народен представител Жечо Станков. Те посетиха възрастните хора, за да ги поздравят по повод светлия християнски празник Великден. Като жест към клуб „Зорница” и останалите пенсионерски клубове в община Бургас ГЕРБ-Бургас подари козунаци, уважавайки традициите в духа на предстоящите празници.

            „В политиката освен да се говори, трябва и да се действа. Не трябва да се руши, а да се надгражда вече направеното. Това е и нашата политика и начин на работа – водим позитивна кампания, вслушваме се в добрите идеи и продължаваме напред защото имаме воля за това. Важни сте вие и вашето по-добро бъдеще, това на вашите деца и внуци”, сподели Ивелина Василева.

            Присъстващите споделиха своите проблеми в откровен разговор с нея, защото я познават освен като зам.-кмет по екология, и като жител на бургаския комплекс „Зорница”. Те обсъдиха промените в здравеопазването, свързани с въвеждането на електронна здравна карта, предстоящите инфраструктурни проекти в Бургас, образователната система и стимулите за професионална реализация на младите хора.

            „Изграждане на спортна зала на мястото на бившите казарми в к-с „Изгрев” е един от предстоящите проекти, който ще бъде осъществен в Бургас. Това е и акцент от регионалната ни програма. През мандата на ГЕРБ теренът бе безвъзмездно прехвърлен от държавата на Община Бургас. Вече има проект за изграждане на зала „Арена” с 8000 места. Всяко едно международно състезание ще привлече хиляди хора, които ще отседнат в нашата област и ще стимулират икономиката. Работи се усилено и по проекта за Морска гара, както и за привличането на още инвеститори за Индустриалния парк”, коментира Жечо Станков. В качеството си на общински съветник той откликна на молбата на възрастните хора да бъде ремонтиран покривът на помещението. Предстои да бъде извършена реконструкция и с това да бъде решен проблемът, който притеснява от години възрастните хора.

            Ивелина Василева и Жечо Станков посетиха и пенсионерски клуб „Изгрев”, който се помещава в нова, модерна сграда. В него членуват над 100 души,  а председател е Петър Парушев.

           

 

 

 

„Регионалната ви програма за развитие е амбициозна, но реалистична и знаем, че ще получите подкрепата на хората. Затова ви пожелаваме успех на предстоящите избори”, споделиха членовете на клуб „Изгрев”.

            Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-Бургас Снежина Маджарова и общинският съветник Димитрина Буланова подариха козунаци в пенсионерски клуб „Освобождение”. Те бяха сърдечно посрещнати с благодарности за жеста на внимание и подкрепата на ГЕРБ-Бургас към възрастните хора. В клуба в кв. „Долно Езерово” възрастните хора бяха подготвили и фолклорна програма, с която изненадаха гостите от структурата на партията в морския град.