КСТ „Несебър“ отново на върха

В съботния дъждовен, но не толкова намръщен ден, бе проведен национален турнир по спортни танци за купата на град Чирпан. „По вода” премина и състезанието за танцовите двойки на Клуб по спортни танци „Несебър”. Несебърският клуб отново бе на върха. Неговите танцьори представиха достойно община Несебър.

При най-малките в клас 9Е сребърните медали отново бяха за Давид Абрашев и Марта Долгушина, а на крачка от почетната стълбичка застанаха Ярослав Никонов и Любомира Тодорова.

При малко по-големите – 11Е, шампионските медали станаха притежание на Дейвид Йовчев и Йоана Хараламбова. Самуил Лечев и София Коларова грабнаха сребърните медали в латиноамериканските и бронзовите в стандартните танци в клас 15В, което бе заслужена награда и свидетелство за бързия им напредък в най-високия клас за възрастта им.

При 15В стандартни танци първенци са Иван Петров и Надя Янева, които взеха участие и при по-голямата възрастова група, състезавайки се с двойки от най-високият състезателен клас М. За пореден път Иван и Надя показаха, че въпреки възрастта си могат да застанат най-високо при по-големите, като спечелиха златните медали в стандартните танци.