Над 200 пенсионери ще имат лесен достъп до пощенския клон в с. Момина църква

Възрастните хора в с. Момина църква, община Средец, вече няма да изпитват затруднения при посещение на пощенския клон в селото. В момента помещението се намира на втория етаж в остарялата и неподдържана сграда на бившето ТКЗС и достъпът до него е труден. Благодарение на председателя на ОбС-Средец и кандидат за народен представител д-р Надежда Палова има възможност то да бъде преместено на първия етаж в кметството на селото. Вече е проведен разговор с ръководството на „Български пощи” и е поискано съдействие за изместване на пощенския клон. Предстои предложението да бъде гласувано на следващото заседание на Общинския съвет.

Стимулиране на по-малките земеделски производители, подкрепа за малкия и среден бизнес с цел откриване на нови работни места, подобряване на пътната инфраструктура и в по-малките селища бяха сред обсъдените теми на среща между жителите на странджанското село Момина църква и кандидатите за народни представители от ГЕРБ д-р Надежда Палова, Жечо Станков и Росица Петрова.

В края на срещата присъстващите в препълнената зала на местното читалище заявиха подкрепа към кандидатите на ГЕРБ. „Във вас виждаме млади и енергични хора. Радваме се, че нашата община има свой представител в бургаската листа и това ни дава увереност, че ще защитавате нашите интереси и ще работите гласът ни да бъде чут”, заяви възрастна жена.