Часовника – едно от местата за срещи с кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Бургас

Голям интерес от страна на бургазлии предизвика откритата приемна за граждани, която днес кандидатите за народните представители от ГЕРБ-Бургас отвориха в центъра на града. Те заедно с общинските съветници от партията посрещаха хората, дошли да се срещнат лично с тях и да се запознаят с регионалната програма за развитие на Бургаска област. Всички акценти, заложени в нея, са свързани с нови работни места, увеличение на доходите на местните хора, по-чиста природа, по-добър начин на живот и нова визия за населените места. Откритата приемна се намира до един от символите на морския град – Часовника.„През последните 4 години не прекъсвали връзката с нашите съграждани. Всяка седмица провеждахме приемни дни във всички общини в региона. Срещахме се с хората, изслушвахме въпросите и предложенията им, търсехме решения на проблемите им. Личният контакт с гражданите е изключително полезен – срещаме подкрепа, но не се страхуваме и от градивната критика. Това ще е моделът ни на работа и през следващия мандат”, заяви Димитър Бойчев, областен лидер и кандидат за народен представител от ГЕРБ-Бургас.

При откриването на приемната той и водачът на листата Ивелина Василева се срещнаха с бургазлии и обсъдиха важни теми, свързани с бъдещото развитие на областта.

Срещите с бургазлии на открито продължават всеки ден, като жителите на областта могат да се запознаят с управленската програма на ГЕРБ и да отправят своите предложения.