Димчо Михалевски: „Меден рудник” не заслужава да е последна дупка на кавала

„Мeден рудник” се превърна в последна дупка на кавала затова надеждата ни е във вас. Това заявиха жители на квартала на среща с водача на листата на Коалиция за България в област Бургас инж. Димчо Михалевски и четвъртият в листата на социалистите – Павел Маринов. Освен разбитата инфраструктура и липсата на елементарни удобства като аптеки и хранителни магазини, хората от „Меден рудник” посочиха, че се чувстват дискриминирани от местната и централна власт.  „Доверието ни е във вас”, заявиха майки с малки деца, за които основен проблем са замразените надбавки и държавни плащания. Майка на близнаци, призова представителите на БСП да приемат програма за подпомагане на многодетните майки. „Знаят ли от ГЕРБ какво е да отглеждаш близнаци”, запита млада жена, която призна, че да имаш деца в България е подвиг.

Михалевски увери, че приоритет на Коалиция за България ще бъдат увеличението на доходите за най-ощетени групи – пенсионерите и младите хора, които ГЕРБ остави на произвола цели четири години. „Положението е ужасяващо”, посочиха собственици на търговски обекти, които са на ръба на оцеляването от безпаричието на потребителите и непосилните изисквания от страна на държавата и общината. „Народа е гладен и вместо мерки за съживяване на икономиката и разкриване на работни места, предизборно кърпят дупки, за които не се сетиха повече от 3 години”, жалваха се още жителите на най-големия бургаски квартал. Михалевски бе категоричен, че доходите, разкриването на работни места и мерките срещу тоталната демографска криза ще са мерките, над които социалистите ще концентрират най-много усилия. Той пое ангажимент и за решаване на инфраструктурните проблеми на квартала. „На 12 май да ометем ГЕРБ от властта и това ще бъде първата сериозна крачка за решаване на проблемите”, призова той.

В „Меден рудник” Михалевски си купи буркан с манов мед от Странджа. Той обеща подкрепа за пчеларите в отглеждането и популяризирането на марката в страната и чужбина.