Без ДСБ България няма да има силно правителство

Само с участието на представители на Демократи за силна България и Български демократически форум в бъдещото управление страната ще има силно и устойчиво правителство. Дясната коалиция има решение за излизане от политическата и икономическата кризата и може да го реализира само за един мандат от четири години. Това обявиха при закриването на предизборната кампания  в Бургас водачите в листата на коалицията ДСБ-БДФ. В деня на Европа – 9 май, с участието на евродепутата Светослав Маринов,  двете политически формации поставиха край на предизборната надпревара с концерт –митинг на откритата сцена Охлюва в Морската градина.

ДСБ и БДФ са модерната десница в държавата, заяви пред многобройните симпатизанти водачът на кандидат – депутатската листа  в Бургас и председател на Националния предизборен щаб Веселин Методиев. Именно те са изпълнили с историческо съдържание думата патриотизъм, без да насаждат омраза към другите участници в надпреварата.

„Страната има нужда от нас. Ако се наложи, управленското кормило трябва да се даде на нашият лидер Иван Костов, който многократно е доказал, че знае и може да извежда България от състояния на дълбоки икономически и политически кризи”, каза под бурните аплодисменти на бургазлии Веселин Методиев.

Бъдещите народни представители от коалицията  ще работят  за повишаването на доходите и понижаването на разходите, за да могат хората да живеят нормално. Сега милиарди левове, които по право принадлежат на народа, се отклоняват към джобовете на престъпници и олигарси, а 18 % от българите живеят под прага на бедността. Програмата на десните предвижда създаване на нови работни места, запазване на съществуващите, подпомагане на малките и средни предприятия, достойни пенсии за хората от третата възраст. 

Най-големият проблем на България в момента са монополите и олигарсите, счита и евродепутатът Светослав Маринов. Те трябва да бъдат отстранени с политическа воля и решимост. Партията на Иван Костов първа алармира за надвисналата опасност и точно затова представителите на сенчестите бизнес формации и кръгове в страната се страхуват от ДСБ  и  сега искат да неглежират основните й лица пред избирателите.

“ България има своя избор и той е бюлетина номер 27.  Чрез нея гражданите ще могат реално да се противопоставят на бившите управляващи от ГЕРБ  и на бившите комунисти от БСП, които се провалиха в управленските си мандати”, каза Светослав Малинов.

За коалицията ДСБ-БДФ Бургас е важен български град. На всякъде в страната предизборната кампания на коалицията е била позитивна и изцяло съобразена с европейските изисквания и правила за етика и морал. Но в Бургаски регион тя е била изключително успешна. Двете партии са убедени, че сега те са най-нужната и полезната за страната политическа сила и, че ще спечелят доверието на избирателите. А след изборите ще увеличат влиянието си,  защото хората знаят, че с опита и с искрените си намерения те наистина могат да помогна на България.

Коалицията ДСБ-БДФ официално постави края на предизборната си кампания с концерт на квартет „Вива”.