Коалиция за България дари озвучителна техника на пенсионерски клуб в кв. Ветрен

Повече песни и повече награди обещаха от певческата група, която от утре започва репетиции с новата техникаПрофесионална озвучителна дари Коалиция за България на пенсионерски клуб „Четирилистна детелина” към читалище Обнова в кв. Ветрен. Дарението е по случай Великден и Гергьовден, като бе предадено на певческа група „Хармония” от областният председател на БСП- Бургас –Атанас Зафиров, трети в листата с кандидат-депутати на социалистите. „Пожелавам ви да сте живи и здрави и дълги години да ползвате техниката, за да популяризирате родния фолклор и песен навсякъде из България и по света”, пожела Зафиров.

Трогнати до безкрай от ценния дар, жените от клуба извиха дълго право хоро, на което поканиха и кандидатът за народен представител. Техниката е основна нужда за певческата група, която е носител на множество престижни награди от регионални и национални музикални събития. За втора поредна година „Хармония” е лауреат на конкурса за патриотични песни.

Зафиров посочи, че в лицето на БСП и Коалиция за България пенсионерските клубове и читалища в Бургаско имат верен приятел, който ще ги подкрепя в бъдеще. Той гарантира, че ако КБ спечели предстоящите избори ще направи всичко възможно да се заделят повече средства за дейност на клубовете и читалищата в страната, които в момента едва оцеляват със скромните субсидии.

ИЗБОРИ 2013