Четирима кандидат-депутати от КБ играха в предизборен футболен турнир

Четирима кандидат-депутати от листата на Коалиция за България в Бургас играха в  предизборен футболен турнир, провел на спортен комплекс „Каменица Арена”, по инициатива на една от политическите сили.

Павел Маринов, Георги Спасов, Николай Тишев и Димитър Гочев бяха титуляри от общо 21 футболиста на социалистите в петте кръга на надпреварата, която създаде настроение и положителни емоции на Велика събота.

Мощна подкрепа и ценни напътствия за червения отбор от трибуните оказаха и кандидат- депутатите Христо Монов и Мартин Павлов. В подкрепа на „червените дяволи” от Бургас, както публиката нарече отбора, в полувремената играха и легендите на черноморския футбол Митко Трендафилов, Станимир Димитров, Антон Спасов и Веселин Шулев. Заслужени аплодисменти получи вратарят на КБ – Янчо Костадинов, който се очертава като сериозна надежда в българския футбол. 14 младежи допълниха отбора на Коалиция за България, като по този начин се превърна в най-младият тим на предизборния турнир, с най-дългата резервна скамейка, което гарантира стабилно бъдеще на отбора на социалистите, заради множеството кадри. За кратко в мача срещу ГЕРБ Коалиция за България пусна и две млади дами, които застанаха рамо до рамо с останалите участници от мъжката игра.

Общо в противниковите врати отборът на Коалиция за България записа 14 гола и се класира на трето място, което е отличен резултат за младият отбор. „Получи се хубав спортен празник, който преди Великден зареди агитките на петте партии с много настроение и емоции”, коментира след срещите капитанът на червения отбор Павел Маринов. По думите му най-хубавото в случая е създаденият феърплей и спортното достойнство на всички, без значение от политическите партии и постигнатите резултати.