ЛИДЕР – Бургас благодари на своите избиратели

 ЛИДЕР – Бургас благодари на хората, които повярваха в искрения стремеж на партията да съживи България и дадоха своя вот на парламентарните избори. Предварителните резултати за Бургаски район сочат, че около 2% от избирателите /близо 4 000 души/ са гласували за ЛИДЕР, което е значително над средния резултат за страната. В морския град формацията изпреварва дори СДС и ДСБ – партии, които дълго време бяха представяни в българския парламент.

„Доказахме, че имаме доверието на хората. Уверявам ви, че ще го оправдаем. Като представители на реално работещия бизнес в страната ние ще продължим да използваме целия си капацитет, за да защитаваме интересите на малкия и средния бизнес, да разкриваме нови работни места и да осигуряваме нормално заплащане за труда”, каза Димитър Колев, водач на кандидат-депутатската листа на ПП ЛИДЕР в Бургас.

За ЛИДЕР – Бургас възраждането на икономика е кауза. Убедени, че благоденствието на българския народ може да бъде постигнато не чрез социални помощи, членовете на партията още преди изборите започнаха да разкриват в предприятията си нови работни места. Тази инициатива ще продължи, уверяват от ЛИДЕР. Като извънпарламентарна сила ще продължи да устоява позициите си, основани на икономическия патриотизъм.