Бизнес форум в Бургас ще дискутира добрите практики в строителството

Добрите практики в строителството и недвижимите имоти, успешните инвестиционни проекти в сектора и търговията с недвижими имоти са основните теми на бизнес форум MySuccess.bg in Real Estates. Семинарът ще се проведе на 20 и 21 юни 2013 г. в хотел „Приморец”, Бургас, под мотото „Предизвикателство или възможност“. Практическият форум се организира от списание ENTERPRISE и Национално сдружение „Недвижими имоти“.

 

MySuccess.bg in Real Estates ще представи новите възможности в сектора, обслужването на клиентите и предстоящите строително-инвестиционни проекти. Участниците във форума ще дискутират успешните инструменти за строителните предприемачи и агенциите за недвижими имоти, новите тенденции и възможностите за развитие на бизнеса с цел генериране на печалби и нови клиенти.

 

Фокус през първия ден на практическия форум са четири основни теми: Общината – най-големият строителен предприемач (с участието на кмета на община Бургас Димитър Николов и представители на общините Созопол, Поморие и Несебър) Ще бъде направен анализ на тенденциите на пазара на имоти през 2012-2013 г. Сред дискутираните теми ще бъдат новите възможности за строителните инвеститори – представяне на програма JESSICA: Съвместна европейска подкрепа за устойчиви инвестиции в градските райони. В дневния ред на форума е и  обсъждането на добрите практики за привличане на нови клиенти и нови начини за постигане на печалба за агенциите за недвижими имоти

 

По време на втория ден от форума ще бъдат дискутирани актуални въпроси, свързани със строителството и инфраструктура по Черноморието и достъпа на руските инвеститори до българските имоти. Ще се проведат и три обучителни сесии.

 

В рамките на двудневния практически форум е включен и бизнес тур, с посещение на някои от най-интересните строителни проекти на територията на община Бургас.