Влаковете от Бургас тръгват по-рано поради ремонти по ж.п. трасето

От 17-и юли до 12-и август ще бъдат въведени промени в разписанията на всички влакове, заминаващи от гарите Бургас и Владимир Павлов. Причините за временното изменение в графика на влаковете са ремонтни дейности по железния път, които Национална компания „Железопътна инфраструктура” ще извършва в участъка между разделен пост Лозово и гара Владимир Павлов.

През посочения период всички влакове, които заминават от гара Бургас и гара Владимир Павлов, ще тръгват с от 15 до 30 минути по-рано от обичайното си разписание.

Ръководството на „Холдинг БДЖ” ЕАД уведомява всички пътници, закупили предварително билети за влаковете, които тръгват от гара Бургас и гара Владимир Павлов през периода от 17-и юли до 12-и август, че е необходимо да се информират своевременно за промените в часовете на тяхното заминаване.

Информация за промените в разписанията на влаковете е поставена в гарите Бургас и Владимир Павлов, както и в електронния пътеводител на официалната интернет страница на „Холдинг БДЖ” ЕАД (www.bdz.bg).