Шампанско и звезди в Грандхотел и Спа Приморец

Емблематичният за Бургас петзвезден Грандхотел и Спа Приморец снощи се оказа пресечната точка на естетиката и лукса. На изискано парти под звездите се събра националният бизнес и светски елит за дегустация на световния лидер на пенливите винаMoët&Chandon. Звукът на изскачаща тапа и шумът на разливащата се пяна бързо създаде празнична атмосфера и зареди присъстващите с прекрасно настроение. Многобройните гости сами изпитваха истинността на думите на кралската фаворитка Мадам Помпадур, че отпивайки пенливия еликсир жените се разхубавяват, а мъжете се окуражават.

 

Градината на най-добрия спа хотел в страната позволи на аудиторията да се наслаждава както на прекрасната лятна нощ, така и на актрактивната музикално-артистична програма, подготвена от домакините. Чувствени ритми и илюминации навяваха усещане за мистика и източна наслада. Гимнастички по синхронно плуванекъм Национална спортна академия „Васил Левски” изпълниха съчетания под вода, заредени с грация и феерия и оставиха публиката без дъх.

 

Сред гостите можеха да бъдат разпознати телевизионната водеща на „Предай нататък” Наталия Симеонова, музикантът от КУКУ Бенд Георги Милчев – Годжи, журналистката Мария Кисимова, Мис България 2012 Габриела Василева, както и много други.

 

 

 

Елитната марка шампанско не случайно бе промоцирана в Гранд хотел и Спа Приморец, тъй като той първи и все още единствен в България получи отличието Европейски спа и уелнес сертификат (Wellness & Spa Europe Certificate), което се дава само за най-високо качество и стандарт на предлаганите услуги. Това нареди домакина на събитието сред тридесетте най-добри хотела от своя клас на планетата.