Visit Burgas вече е активна

Системата за регистрация в мобилното приложение Visit Burgas вече е активна. Електронната платформа представлява безплатно предложение за посетители и жители на Бургас, където се споделя информация в реално време и се осигурява бърза навигация до най-важните обекти с информация за тях. Мобилното приложение е разработено на български, руски и английски език.

Желаещите да се представят чрез него представители на културни институции, собственици на хотели и ресторанти, могат да въведат данни за предоставяните от тях услуги. За тази цел те трябва първо да посетят сайта www.visitburgas.bg и да се регистрират, като:

Натиснат бутон „Регистрация“; Въведат валиден e-mail адрес; Въведат потребителско име; След това регистриралите се трябва да влязат в електронната си поща, за да получат своята парола за вход в системата.

Въведените в системата данни ще бъдат публикувани след одобрение от администратор. Публикуването на данните е безплатно за потребителите.

Достъп до сайта е осигурен и директно от интернет страницата на Община Бургас www.burgas.bg чрез поставения на нея банер.

Самото приложение може да се изтегли от http://play.google.com за Android и Appstore, за устройства с операционни системи iOS.