Дядо Коледа пристига на бургаския плаж тази събота

Дядо Коледа пристига изненадващо и сензационно на плажа в Бургас в разгара на лятото от далечна Лапладния. С него ще бъде и вярната му помощничка Снежанка. Двамата ще гостуват тази събота /10 август/ на Северния плаж района на ресторант „Морски звуци“. Добрият белобрад старец ще се появи в целия си блясък заедно с шейната и ще паркира на пясъка. Днес на плажа пристигна негов вестоносец, който предупреди, че височайшето и необичайно за летния сезон посещение ще се случи точно в 12.00 ч. на обяд.

Дядо Коледа ще носи и голям чувал, пълен с подаръци, които ще раздаде на всички, които го посрещнат, макар и по бански костюми. Добрият старец е решил да промени вековната традиция да се появява само и единствено на 25 декември, защото традициите вече не са това, което бяха. В далечна Лапландия той дочул, че Бургас е най-добрият град за живеене, особено през лятото, когато фиестата край морето не спира. Затова е решил да разгледа града точно в разгара на сезона.

Дядо Коледа е предложил на всички малки, не толкова малки и много поотраснали деца да използват визитата му и лично да му предадат писмата с желания за подаръци, за които мечтаят.Не пропускайте уникалната среща с добрия старец, която за първи път в света ще се случи през най-горещия летен месец.