СБУ честити празника на Несебър в аванс

Синдиката на българските учители честити авансово празника на община Несебър в официално писмо адресирано до кмета Николай Димитров. В документа подписан от председателя на СБУ Янка Такева се казва – „ За мен е чест и удоволствие да Ви поздравя най – сърдечно по повод празника на града. С радост се присъединявам към подготвените тържества и чествания, защото партньорството между синдиката на българските учители и община Несебър е белязано от трайни делови, искрени и градивни взаимоотношения през годините.

В писмото Янка Такева изразява дълбокото си уважение към Николай Димитров и екипа на общинска администрация. Тя подчертава, че дълбоко цени техния принос в съвместната ползотворна дейност между СБУ и града, която е довела до издигането на образователния и възпитателен процес в училищата и детските градини, което е утвърдило имиджа на учителската професия в общината.

„ Г-н Димитров, лично на Вас, на екипа Ви, на всички колеги учители, ученици и цялата общественост в Несебър пожелавам здраве, благоденствие и успехи във всички начинания ! Убедена съм, че доброто ни сътрудничество ще продължи, заедно ще посрещаме новите предизвикателство и ще търсим най – добрите решения за тях в приоритетната сфера на образованието, защото целите са ни общи в името на най – благородната кауза. Нека бъде светло в душите ви ! Честит празник !” , се казва още в писмото.

Община Несебър чества своя празник на 15 август. Тази година тържествата са посветени на 30 години от включването на града в списъка на Световното културно наследство под егидата на ЮНЕСКО и ще се проведат под надслов „Сподели Несебър – Град световно културно наследство”. Очакват ви богата културно-развлекателна програма и много изненади, за които ще можете да научите повече информация на онлайн страницата – https://www.facebook.com/ShareNessebar