Вечерта на Хелоуин ще оживее приказно в Бургас

Празникът на Вси светии – Хелоуин ще оживее с цялата си приказна прелест в Бургас. Чудесата, атракциите, костюмите на духове, вещици и фантастични същества могат да бъдат видени в организирания от мол Галерия Бургас празник. Всички деца, желаещи да участват в шоуто, могат да си изработят собствен оригинален Хелоуин костюм. Записването ще става до 18 ч. на 31-ви октомври на бюро „Информация” на първо ниво в търговския център.

Записалите се ще участват масово и в специален конкурс с костюмите си. Конкурсът е разделен на 3 възрастови групи: до 5г., от 6 до 12 г. и от 13 до 18 г. Най-атрактивно дегизираните ще получат много интересни и желани награди. Например: 4D филмче или ваучер за игри и боулинг в специалната игрална зала Playground на стойност 50 лв. Ще се раздават ваучери от по 10 лв. и много други подаръци от магазин „Хиполенд”. Cinema City предвижда страшни изненади, а книжарница „Хермес” – подаръци и супер страховити емоции за празнуващите.

Истинското празнично настроение е целта на организаторите на събитието. В мол Галерия Бургас ще се обособи „Страшна стая”, в която ще работи на пълни обороти „работилничка за страхотии”. Който се престраши да влезе вътре ще бъде посрещнат от ужасни изненади и тъмни преживявания. Стаичката е с вход свободен за малки и пораснали. Между 17 и 19 ч. на празника на Вси светии дръзналите да прекрачат прага на мистичното пространство ще имат възможност да получат напълно безплатен страшен грим. Децата в хелоуински костюми ще бъдат маскирани от професионални гримьори в тон с идеята си да се превъплътят в различни чудни герои, така че и майките им да не могат да ги познаят.

Ужаси за цяла нощ очакват киноманите. Залите на Cinema City ще работят до 3 ч. след полунощ. Между 17 и 19 ч. киното ще прожектира промоционално по 2 филма на цена 10 лв. След това промоционалните пакети ще бъдат не по-малко привлекателни – 3 филма за 15 лв. и 4 филма за 20 лв. за най-големите маниаци на хорърите.

Хелоуин в мол Галерия Бургас е нещо, което трябва да се преживее по незабравим и автентичен начин, за да се усети невероятният миг, когато падат границите между нашия и отвъдния свят и реалността се смесва с чудесата.