Морските ни курорти водят в луксозното строителство

Новото строителство в морските ни курорти се оказа водещо в номинациите за луксозното строителство и дизайн от предстоящата церемония за наградите VIP Property Awards 2013. Тя ще се състои на 19 ноември т.г. в хотел Кемпински – София.

Сред номинираните е апартаментният комплекс „Галеон“, който се намира в курортен комплекс Слънчев бряг, само на 30 метра от плажа. Освен луксозен дизайн и изпълнение, комплексът предлага голямо разнообразие от услуги: SPA център с масажно и соларно студио, фитнес център, парна баня, както и Mall, ресторант и бар с изглед към басейна и градината, конферентна зала, 2 плувни басейна, включително детски басейн и детски кът.

С рекордните 4 номинации е морският комплекс „Вила Рома“, изграден в курортния град Несебър – център на културно наследство на ЮНЕСКО. Комплексът предлага красива гледка към Несебърския залив. „Вила Рома“ е построена в елегантен италиански стил – позволява комфорт и целогодишно пребиваване.

В журито на конкурса ще бъде и екипът на една от най-влиятелните компании за луксозно строителство в Дубай и Арабските емирства – Gulf Precast Concrete (Elias Seraphim – CEO/ Owner, Sami Saab – Factories Operation Director, Imad Mohamad – Factories Manager). Оценки за номинираните ще дадат и специалисти от най-големите компании за постранствен дизайн в Италия, с любезното съдействие на ИТАЛКЕРАМИК ГРУП България.
Организатор на церемонията за трета поредна година е ВИП Комюникейшън (http://vipcompr.com/) с любезното съдействие на рекламна агенция Цанови ООД.

И тази година събитието ще подкрепи и благородна кауза – уникалният проект „Буховският манастир „Света Мария Магдалина“ в многовековното наследство на християнска София, финансиран от Столична програма „Култура“.