Мол Галерия Бургас подготвя пищен базар за Коледа

Магическо настроение, празнична пищност, традиционни ястия и напитки и много развлечения ще предложи мол Галерия Бургас през най-веселия месец от българския зимен календар – декември. От Никулден до Нова година партерният етаж на търговско-развлекателния център ще се превърне в приказен коледен базар, още по-блестящ и мащабен от миналогодишния.

100 коледни щанда, които ще предлагат изкусително разнообразие, ще впечатляват не само децата, а и всеки готов да се отдаде на празничната атмосфера. Качествени, ръчно изработени подаръци и кулинарни изненади, творби на изкуството, лозаро-винарски продукти, мед, играчки, бижута, както и традиционни украси са само част от богатата коледна палитра, която ще предложи молът. Успешният празничен микс ще допълват промоционалните стоки на търговските марки, представени в най-големия шопинг център.

През декември мол Галерия Бургас ще бъде коледната сцена на града. Многобройни забавления ще радват както най-малките, така и порасналите деца. Всеки ден тук ще се провеждат различни културни събития. И тъй като на Коледа се случват чудеса, търговско-развлекателният център предлага на всеки желаещ да открие дарованието в себе си и от празничната сцена да сподели таланта си с другите.

А какво е Коледа без белобрадия старец? Най-малките клиенти на мола ще могат да се срещнат лично със самия Дядо Коледа и да му дадат писмо със своето най-съкровено желание, а най-послушните и ще се снимат с него!

През последния месец на годината мол Галерия Бургас очаква над 650 000 посетители. Тук по всяко време те ще могат да намерят всичко необходимо за доброто настроение – от традиционната коледна украса до неустоими кулинарни изкушения. Базарът ще работи всеки ден от 6 декември до края на месеца с работното време на мола.