Георги Андонов се завръща в Бургас с „RED SMALL DOT”

След успешните си изяви в Истанбул и Лондон художникът Георги Андонов отново ни кани в мол Галерия Бургас. Майсторът на причудливата цветна реалност  е подготвил специална експозиция, която подрежда в минимилизирано концептуално арт пространство в залата на Contemporary Art Society.

Изложбата е част от пъстрата палитра, която мол Галерия Бургас подготви специално за коледните празници.  В духа на вече утвърдената традиция търговско-развлекателния център съчетава тръпката от избор на подаръци с разнообразни забавления и естетически предизвикателства.

Картините на Георги Андонов са своеобразен подарък за жителите и гостите на Бургас. Цените им са повече от достъпни, а значителна част от средствата, които ще  бъдат събрани от продажбите, ще бъде предоставена още до края на годината на деца в неравностойно положение.

Всички творби са с формат 50х53  и са разположени сред големи текстилни пана, символизиращи коледния дух. Така цялата зала се превръща в произведение на изкуството.

Посланията в изложбата на Георги Андонов този път са в две посоки. Едната води до възможността да направим прекрасен подарък за себе си или близки хора, а другата – до радостта чрез покупката да станем и част от нечия коледна приказка.

Мотото на изложбата е RED SMALL DOT. Защо художникът се е спрял точно на него, ще разберем на откриването й – 13 декември 2013 година,  19 часа, мол Галерия Бургас.