Концерти на Графа и звездите от Х Factor предколедно в мол Галерия Бургас

И тази година мол Галерия Бургас съчетава предпразничното пазаруване с разнообразни забавления. Концерти, различни промоции и намаления, подаръци и много изненади съпровождат коледната програма на най-големия търговско – развлекателен център в Южното Черноморие.

Мол Галерия Бургас отново е коледната сцена на града и то не само за най-малките му жители. Наред с изключителните атракции за деца, молът предлага забавни изкушения и за възрастни. До 24 декември тук всеки ден се редуват концерти на различни изпълнители и формации. Сцената е на разположение и на всеки, пожелал да открие дарование в себе си и да го споделят с другите.

Със своите хитове на 12 декември /четвъртък/ на коледната сцена ще се качи Владимир Ампов – Графа. Концертът ще започне в 18.30 часа, а веднага след края му ще бъде открит най-новият ресторант в мола – Инканто.  Популярният бранд ще отбележи стъпването си в търговския център с елегантно парти, на което кани всичките си приятели.

На 17 декември /вторник/ посетителите в мола ще могат да чуят на живо своите любими изпълнители Виктория Куприна и Таня Димитрова. Концертът на звездите от Х Factor ще започне в 18 часа.

На следващия ден сцената е на разположение на танцьорите от „Бляк стайл ДЮН”. Началото на техния спектакъл е в 18.30 часа.

Традиционното изложение „Всичко за вашия празник” ще се проведе от 21 до 23 декември. В продължение на три дни тук на едно място ще бъдат събрани  сватбени и парти агенции, флористи, сладкари, кетъринг компании, гримьори, стилисти, декоратори, дизайнери на булчински и вечерни облекла, хотелиери, ресторантьори – всички, които сътворяват щастливите събития в живота на хората.  Десетки фирми ще покажат своите продукти, услуги и колекции, ще зарадват посетителите с много красота и феерия. Клиентите ще открият идеи и възможности, които ще им помогнат да превърнат своите тържества в истински празнични преживявания.