Два дни романтика и любов в Mall Galleria Burgas

За празника на любовта и виното Mall Galleria Burgas подарява на всички свои клиенти два дни романтика. Завладяваща музика, в изпълнение на джаз формация „Бургас”, ще звучи в търговско-развлекателния център в пиковите часове – на 14 февруари от 17:30 до 18:30 ч. и на 15 февруари от 14:00 до 15:30 ч.

Джаз формация „Бургас” – Христо Кожухаров , Планинка Карагьозова и Анастас Камиларов, е популярна в града с прекрасните си изпълнения на Бени Гудман, Гершуин, Мак-Хю, Хомър, Спенсър Уилямс и други. За концертите си в мола триото е подбрало стилна селекция, в която да вплете романтика, любов и страст и въздействено да ги предаде на всеки, посетил Galleria Burgas в тези часове.

За 8 влюбени двойки тази година празникът ще е по-романтичен, защото те получават невероятните подаръци от играта на Mall Galleria Burgas „Незабравим Свети Валентин“. Жребият бе изтеглен на официална церемония в търговско-развлекателния център на 13 февруари в присъствието на нотариус.

Участниците трябваше да се снимат в специално подредения кът в атриума на мола, да качат снимката си в тематичното приложение на страницата на Galleria Burgas във фейсбук и да поканят приятелите си да харесат снимката им. Кандидатите бяха разделени на две възрастови групи. Според регламента на томболата късметлиите бяха изтеглени сред 20-те участници /по 10 от възрастова група/, получили най-много одобрения от приятелите си. Гласуването се извърши в дните между 10 и 12 февруари.

Уикенд за двама в Гранд Хотел Приморец спечелиха Стойчо Стоев и Мария Стоева, Ирена Петкова и Даниел Петров, Николай Николов и Дарина Николова. Те ще се отдадат на спа удоволствията на 14 и 15 февруари. Пакетът им включва нощувка, романтична вечеря на свещи и ВИП удоволствия в петзедния гранд.

В групата до 18 години празничен пакет за двама спечелиха Теодора Енева и Марияна Ганева, Ася Германска и Десислава Попова, Юлия Манолова и Елена-Мария Желязкова, Мила Бурмова и Мирослава Кискинова, Рустислава Тодорова и Теменуга Биберова. Те ще получат билети за кино от Cinema City, ваучер на стойност 10 лева за игри за двама в Plаyground и вечеря в ресторант Incanto.