Нежни изненади в Триа Сити Център за 8 март

Романтични изненади подготвя Триа Сити Център за празника на жената. Отричан или възвеличаван 8 март си остава денят на любимата, на мама, на нежната половина от човечеството. За това и през тази година популярният в Бургас търговски център ще позволи нежността и любовта да стигнат до всяка жена.

Понякога е достатъчно само малко отделено време и внимание. А най-подходящото място да кажеш „Обичам те!” или „Благодаря!”  ще е Триа, защото през целия ден на 8 март търговският център ще е подвластен на стилната романтика. Магията на своята музика ще представят популярните  Щрайх квартет Music Art, струнно Трио Viva , Дуо – цигулка и пиано.  В кафе „Рома” на партерния етаж  ще прозвучат и нежните струни на класическа китара, а в 15.30 часа ще започне мини концертът-спектакъл на солистите от бургаската опера Людмила Михайлова и Йордан Христов.

Изненадите за празника на жената ще започнат още на 7 март. При всяка покупка на 7-ми и 8-ми  март, направена от магазините на търговския център, клиентите ще получават подарък. През тези два дни всеки клиент ще получава и допълнителни отстъпки за покупки от марките Dolce & Gabbana, Salsa Jeans, Marlboro Clasics, Versace Jeans, GF Ferre, CNC, Galliano, Kocca, Zu elements, Phard, Alcott.