Пролетта влиза в Триа Сити Център

Пролетта влиза в Триа Сити Център с много награди, изненади и промоции. За да заредят клиентите си с ведро слънчево настроение от търговския център са се погрижили музикалната програма наистина да е неповторима и да продължи през целия ден на 22 март.

Своят пролетен подарък ще поднесат и децата от Общински детски комплекс. Те са подготвили специална програма – спектакъл,  която включва поетичен рецитал, викторина с награди, танци и дори минипленер, рисунките от който ще бъдат подредени в изложба. Детският спектакъл ще започне в 11 часа на 22 март в кафе Рома на третия етаж на Триа Сити Център.

Към посланията на децата се прибавят и невероятните възможности за награди. Пролетното колело на късмета ще се върти от 12 до 19 часа и всеки, направил покупка над 50 лева, ще получи подарък – аксесоар от известна италианска марка, изненада от Парадокс перфюмери, бутилка вино от верига ресторанти Рубаят или ваучер за  кафе Рома.
В Триа Сити Център пролетта ще дойде  и със своите най-свежи аромати. Единствено тук клиентите ще могат да открият новия аромат на Elie Saab.

Търговският център е готов и за настъпващото лято. Най – новите летни колекции на марките Dolce i Gabbana, Versace jeans, GF FERRE, CNC, GALLIANO, Just Cavalli-beach and under wear, Kocca-Italy, Phard, Zu Elements, Primo Emporio, Marlboro Klasics, Bianka, Torinni leather са вече тук и ще помогнат да забравим мрачната зима.