Mall Galleria Burgas подарява втори абитуриентски бал на най-маниашкия 12-ти клас

Бургаските дванадесетокласници получават уникалния шанс да изживеят неповторимата си абитуриентска вечер два пъти, като вторият им бал ще е изцяло финансиран от Mall Galleria Burgas. Търговско-развлекателният център стартира интернет играта „Най-маниашки 12-ти клас”. Условията за участие в нея са лесно изпълними, а наградите са наистина впечатляващи.

От 25 април до 8 май специално обособен кът в мола ще очаква бъдещите абитуриенти за снимка. Да си направи снимка там може всеки, стига да е ученик в последен /дванадесети/ клас. Може да е придружен от роднина, приятел, а най-добре от съученици. За снимките ще се погрижи служител от  Mall Galleria Burgas. Той ще ги качи в специално фейсбук приложение на страницата на мола. Титуляр на снимката ще е само един от дванадесетокласниците. В случай, че спечели наградата, той ще направи подарък на всички свои съученици.

Гласуването за най-маниашки 12-ти клас започва в 10 часа на 9 май и ще продължи до 22 часа на 17 май. Всички участници в играта могат да привлекат своите приятели да гласуват на адрес  www.facebook.com/Galleria.Burgas. На 18 май в 12 часа във фейсбук страницата на мола ще бъде оповестено името на ученика, събрал най-много гласове. За неговите съученици месец май 2014 г. ще се превърне в един от най-вълнуващите в живота им. Техният клас ще бъде обявен за най-маниашки в града. Заедно с класния си ръководител абитуриентите ще преживеят втора бална вечер в Playground, с кетъринг, напитки и DJ парти в една от двете вечери: 29 или 30 май.

Изненадите обаче не свършват до тук. В допълнение всеки ученик от спечелилия клас и класният ръководител ще получи ваучер на стойност 100 лева и между 1 и 15 юни ще може да пазарува с него от магазините в мола.

За звездния миг на бургаските младежи и девойки  Mall Galleria Burgas е подготвил и още нещо. Специален моден кът показва новите тенденции в абитуриентската мода и помага на младите хора да подберат най-подходящия стил.