„БМФ Порт Бургас” участва в изграждането на газоппровода „Южен поток”

Започва първият етап от реализацията на европейския газопровод „Южен поток”. Голяма част от съоръженията, необходими за изграждането на подводната му част, ще бъдат доставени и съхранявани в терминалите на „БМФ Порт Бургас” ЕАД.

В тази връзка „БМФ Порт Бургас”  Ви кани на пресконференция, на която ще бъдете информирани за конкретните дейности и подготовката на пристанището за осъществяване на проекта. Ще имате възможност да посетите и заснемете терминалите и съоръженията.

На пресконференцията ще присъстват кап.д.п Жорж Дерелиев – изпълнителен директор на „БМФ Порт Бургас” ЕАД и членове на ръководството на дружеството.

Ще бъдат раздадени информационни прескитове.

Пресконференцията ще се проведе на 19. 05. 2014 г. /понеделник/ от 11:00 ч. в административната сграда на „БМФ Порт Бургас”.

Дружеството организира транспорт. Микробус ще тръгне в 10:45 от спирката пред Областна управа – Бургас. Микробусът ще тръгне от пристанището обратно в 13 ч.

Който ползва собствен транспорт – микробус ще ги очаква в 10:50 ч. на портала наПристанище Запад” /до входа на „Бургасбус” – по пътя от пл. „Трапезица” към к-с „Меден Рудник”,  отклонението  вдясно към бензиностанция „Порт ойл” и отново вдясно/.