БСП официално закри предизборната си кампания в региона

Вярвам, че вечерта на 25 май БСП ще се поздравим с победа

 Да отпразнуват 120 годишнината от основаването на  айтоската партийна организация на БСП и с това да финализират предизборната си кампания, в читалище „Васил Левски“ – гр. Айтос дойдоха ръководители, членове и симпатизанти на червената партия.

 Сред гостите бяха: народният представите Атанас Зафиров, кандидатът за евродепутат Николай Тишев,  зам.-областният управител Евгени Врабчев, Георги Тодоров и Любомир Пантелеев – членове на Националния съвет на БСП, общинското ръководство на БСП, граждани и журналисти.

„Вярвам, че вечерта на 25 май БСП ще се поздравим с победа на европейските избори, защото я заслужаваме. На този ден трябва да дадем отговор на два въпроса. Единият е – накъде ще се развива Европа и дали тя ще бъде обърната към редовите граждани или ще обръща повече внимание на банките и капитала. Вторият въпрос е – дали България ще върви по пътя на правителството на Пламен Орешарски, гарантиращо растеж на доходите, на социалните придобивки или ще върнем времето на Борисов и Цветанов, които водеха страната към мизерия, безработица и натиск върху бизнеса“ – каза областният лидер на БСП и кандидат за евродепутат Николай Тишев пред събралите се социалисти в читалището.

Андрей Андреев – председател на БСП – Айтос, връчи почетен знак на 22 изявени членове, сред които бивши кметове на левицата и настоящи общински съветници. Сред отличените бяха:  бившият кмет на гр. Айтос – Евгени Врабчев, който в момента е зам.областен управител на Бургас, общинските съветници в Айтос – Панайот Которов и Деян Господинов, както и много последователи и привърженици на червената идея.

 „Вече 120 години айтоската партийна организация на БСП стъпва върху традициите и приемствеността. Благодаря на всички, които направиха това възможно през годините”, каза Андрей Андреев. Той призова членовете на партията да направят последни усилия и да убедят съседа, роднината, приятеля да отидат и да гласуват на 25-ти май с бюлетина №15.

 За настроението в залата се погрижиха и изпълнителите от танцов състав „Генгер”, от формация „Мисис”, поетесата с китара Татяна Йотова и други.

„На финала сме на една сравнително тежка предизборна кампания. Кампания, която показа, че и България, и Европа са готови за промяна.

Искрено вярвам, че след няколко дни българската и европейската левица ще се поздравят с един сериозен успех. Успех, който ще наложи нов модел на управление в Европа. Този успех ще покаже, че левите сили са готови да управляват по начин, различен от всичко, което сме виждали през последните години. Нашите кандидати ще лобират за по-добро отношение към България, солидарност и справедливост”, каза народният представител Атанас Зафиров.