ГЕРБ закрива днес регионалната си кампания с театрална постановка в Поморие

ГЕРБ-Бургаска област ще закрие предизборната кампания за Европейски парламент с театралната постановка „Мъже на изчезване” на режисьора Иван Савов. В пиесата участват Красимир Ранков, Асен Лозанов, Димитрина Тенева, Стоян Памуков и други актьори от ДТ „Адриана Будевска”.

„И тази кампания на ГЕРБ беше европейска и позитивна. Във всяка една община в региона подарихме на местните жители пиеси от афиша на бургаския театър. Хората ни поздравяват за толерантната кампания и разбират, че ГЕРБ е единствената партия, която гарантира европейското развитие на България”, коментира областният лидер и народен представител Димитър Бойчев.

„След срещите със стотици хора по места разбрах, че хората са осъзнали, че ГЕРБ е партията, която създаде доверие в европейските лидери и институции и е техен надежден партньор. Жителите на областта чакат нашата партия отново да управлява държавата, за да продължат проектите на нашия регион. Изборите за Европейски парламент ще покажат посоката, в която страната ни ще поеме и аз вярвам, че тя ще е правилната с бюлетина номер 18”, казва още Бойчев.

Постановката „Мъже на изчезване” ще бъде представена в салона на читалище „Просвета” от 18,30 ч. днес. Вход свободен.