ГЕРБ подари на бургазлии уникален пъзел за Деня на Европа

ГЕРБ-Бургас отбеляза по атрактивен начин 9 май – Деня на Европа. На предизборната шатра на партията до Часовника, бе подреден голям пъзел с картата на Европа. Първи в оригиналната инициатива се включиха представители на медиите от Бургас и региона, които се справиха със задачата да разположат правилно отделните части. Инициативата привлече за минути десетки бургазлии от различни възрасти, които също се включиха в подреждането на пъзела. Всеки един от тях получи умален пъзел с европейската визия.

Народният представител и общински председател на ГЕРБ, Иван Вълков, също се включи в нестандартното отбелязване на Деня на Европа. На събитието присъстваха председателя на предизборния щаб Димитър Людиев и общинските съветници от ГЕРБ-Бургас.

Пъзелът е изработен по специален проект и поръчка на ПП ГЕРБ-Бургас. Всеки ден до края на кампанията той може да бъде сглобен от жители и гости на морския град на шатрата до Часовника. Там всеки може да се запознае с акцентите от позитивната кампания за евроизборите, както и да получи рекламни материали, свързани с евровота. Всеки ден на шатрата общинските съветници и народни представители ще се срещат с гражданите. На по-късен етап към тях ще се присъединят и кандидатите за евродепутати.