Депутатите от ГЕРБ в Царево: Изборите на 25 май ще са сигнал за бъдещето на България

Над 200 души се събраха в залата на НЧ „Георги Кондолов”-1914 в Царево, за да се срещнат с народните представители от ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев и Ивелина Василева. Събитието уважиха кметът на морската община инж. Георги Лапчев, както и общинските съветници от партията.

„Резултатът от изборите на 25 май ще бъде ясен сигнал за това как ще продължи нашето бъдеще, това на децата ни и на държавата, в която живеем. Когато поехме управлението на страната през 2009 г., в България усвояeмостта на еврофондовете беше около 2 %. С помощта на Томислав Дончев и експертния му екип,това се промени и усвояването на европейските средства достигна до 34%”, заяви областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев.

„Не трябва да позволяваме България да върви по ретрограден път. Ние вярваме, че трябва да дадем право на работещите, на можещите, на желаещите да се развиват. За това, обаче, реално може да ни помогне активното ни участие на изборите в неделя. Царево е пример за европейски развиващ се град в последните години, общината изпълнява проекти и подобрява животана хората в населените места” сподели Ивелина Василева пред присъстващите.

Срещата завърши с постановката „Човекоядката” на ДТ „Адриана Будевска” – подарък от ръководството на ГЕРБ към жителите на морската община.