Откриха първия ВИП клуб в Бургас

В Бургас бе открит първият за града ВИП клуб – място за бизнес срещи и релакс. Клубът се намира на първото ниво на Mall Galleria Бургас. Официалният му старт събра представители на деловите кръгове, на светския елит, институциите и чуждестранните представителства и консулства в града. Под съпровода на изящната музика на струнно трио „Вива”, в комфортна обстановка и с изискания кетъринг на ресторант „Инканто” на 8 май 2014 г.  Galleria VIP Club посрещна  първите си гости.

„Подаряваме този клуб на елита на Бургас. Mall Galleria навлиза в своята трета годишнина и категорично можем да кажем, че за това кратко време успя да се впише в  социалния, културния и бизнес живота на града. Това стана възможно благодарение на подкрепата на общината, на бизнеса и на всички бургаски граждани”, каза Дани Беркович – изпълнителен директор на GTC за България и Румъния.

ВИП клубът ще е новото място за провеждане на всякакъв вид бизнес прояви, срещи, презентации и преговори. С прецизната си атмосфера с усещане за лукс, издържан в духа на класицизма, той може да се превърне и в предпочитано място за  непринудени разговори и отдих.

Достъпът до клуба се осигурява чрез златната Galleria Loyalty Card, каквато получиха всички присъстващи на откриването му. Лимитираната златна карта дава и редица допълнителни привилегии и отстъпки в търговските обекти на мола.

С откриването на новия ВИП клуб Mall Galleria Бургас доказва, че ще продължава да устоява позициите си на социално ангажиран център, неразделна част от културния и обществения живот на града. Непрестанно обновяващите се атракционни пакети за туристическия пазар го превръщат и в един от посланиците на България, запознаващи хилядите летовници с историята, забележителностите и традициите на страната ни. Galleria е единственият мол, предоставил обширна територия на емблематичната изложба  от макети „България на длан”. През този месец за пореден път  ще бъде осигурена възможност и на местните занаятчии да представят чрез демонстрации своите характерни производства. По-късно тук ще гостува впечатляваща изложба на National Geographic от макети на най-големите динозаври в реални размери.

Разбира се, Galleria Бургас изпълнява и основната си функция на мол като предпочитано място за шопинг. 98% от търговските му площи са заети, а магазините предлагат услуги във всеки сегмент на пазара.

Откриването на ВИП клуба съвпадна с отварянето на още един магазин  – на световно известната испанска марка Massimo Dutti. Компанията  Индитекс, която притежава марката, има над 630 магазина в 61 страни и продължава да развива своята мрежа, като разширява и асортиментът от облекла и парфюми. Магазинът ѝ в Mall Galleria Бургас е най-големият в страната и е разположен върху 600 кв.м.