Приказките оживяват в Mall Galleria Бургас

За Международния ден на детето лакомства, изненади и вълшебства ще „валят” отвсякъде

Приказките оживяват на 1 юни в Mall Galleria Бургас. За Международния ден на детето най-големият търговско-развлекателен център на Южното Черноморие е подготвил истински забавен маратон, в който изненадите и лакомствата ще „валят” отвсякъде.

Магията ще започне още в 10 часа с парад на приказните герои. Тяхното шествие ще тръгне от Морското казино и ще премине през улиците „Богориди” и „Александровска”, за да покани децата е техните родители на най-щурите забавления.

В 12 часа Mall Galleria Бургас ще се превърне в приказно царство, в което принцове, принцеси и всичките им верни поданици ще забавляват малките си гости, а чудните работилнички ще създават вълшебства специално за тях. От приказните герои всеки може да си вземе талонче, да събере вълшебни печатчета от работилничките и да участва в томбола за страхотни награди.

Невероятните фигури с балоните на Mr. Bubbles ще са в атриум Carrefour, феите ще извършват безкрайните си вълшебства до магазин Esprit, хипопотамът Хипо и летящите играчки ще радват децата пред магазин Hippoland. Игри на воля с Робо предлага Playground, а  работилничката на Cinema City е само за супергерои. Пред магазин Mini Bambini ще бъде разположено царството на гипсовите фигурки. От Imaginarium също са подготвили страхотни изненади – минете през магазина им и разберете какви. Оriginal Marine пък канят всички деца да получат своя подарък – изненада през целия ден на 1 юни.

През този ден Mall Galleria Бургас иска да дари на децата най-невеоятните емоции, затова кани всички принцове, принцеси, супергерои и вълшебни създания в приказното си царство. И ако все още има колебаещи се, правилната посока ще им покажат техните морски приятели – рибите, морските кончета и морските звезди, които търговско-развлекателният център подари на жителите и гостите на Бургас. Разположени навсякъде в града, те посочват най-прекия път до истинските забавления.