Само за два дни над 20 човека в Бургас подават молби за членство в ГЕРБ

Срещи с жителите на бургаските комплекси „Славейков” и „Меден Рудник” проведе бургаският депутат и общински председател на ГЕРБ Иван Вълков. Той бе придружаван от общинските съветници Жечо Станков и Калчо Белов. Те представиха пред бургаските граждани листа на партията за предстоящите евроизбори на 25 май, както и основните акценти от предизборната кампания.

„Само за два дни над 20 човека са подали молбис искане да бъдат приети като нови членове в ГЕРБ-Бургас. За цялата област през април има приети близо 60 граждани за членове на партията. Радващ е фактът, че основната част от тях са предимно млади хора. Това е доказателство, че жителите на Бургас продължават да подкрепят ГЕРБ и да виждат в нас единственият правилен избор, с който ще се гарантира европейското бъдеще не само на нашия град, но и на България. При управлението на ГЕРБ над 30 европроекта са реално започнати и изпълнени в Бургас. Ние работим и поемаме реално осъществими ангажименти. Доказателство за това е изложбата на ул. „Александровска” до общината. Тя представя осъществените проекти за Бургас с европейски средства и ние се гордеем, че сме помогнали с работата си тези важни за жителите на Бургас обекти да бъдат факт”, коментира бургаският депутат Иван Вълков.

Друг пример, който той посочи, е ОДЗ N 13 „Надежда“ в „Меден Рудник” – безспорно най-модерната детска градина в Бургас. Сградата е част от Общностен център за ранно детско развитие и родителска подкрепа. „При изграждането на сградата бе наета бургаска фирма и така се осигури работа на местните хора. Инвестицията остана в града, реши се и друг сериозен проблем за родителите – бяха разкрити още места за обучение на децата в Бургас”, заяви народният представител от ГЕРБ.

Общинският съветник Жечо Станков коментира, че ГЕРБ както винаги е заложила на позитивна кампания, в пряк контакт със своите избиратели.

„Този уикенд организираме мащабна спортна инициатива – „ГЕРБ- Фен купа 2014”. Турнири по футбол, волейбол и стрийтбол ще се проведат успоредно, като домакин на проявите ще бъде Общинският спортен комплекс в ж-к „Изгрев”. Каним всички жители и гости на Бургас да се забавляват в тази спортна надпревара, която се надяваме да стане традиционна. Осигурили сме награди не само за победителите, но и за публиката”.