Декларация на народните представители от ГЕРБ-Бургас

Народните представители от ГЕРБ-Бургас призоваваме колегите от БСП да си говорят помежду си и да се разберат – имат ли нужда от депутатите от нашата партия в Народното събрание или нямат?

Рано тази сутрин народни представители от БСП, на ръководни позиции, коментираха в национален ефир, че от парламентарната група на ГЕРБ няма нужда.

В същото време, втори ден поред, депутатът-експерт по най-различни теми Атанас Зафиров се жали, че народните представители от ГЕРБ-Бургас не са в пленарна зала.

Да, г-н Зафиров, без депутатите на ГЕРБ не можете да приемете важни законови поправки, дори не можете да съберете кворум и да изпълните желанието на вашия лидер да напусне Народното събрание.

Съветваме г-н Зафиров да не си служи с назидателен тон, защото ние нямаме нищо общо с унизителния факт, че управляващите не могат да си съберат необходимия кворум.

Тъй като ГЕРБ винаги е била последователна в действията си за развитие на регионите, ние утре ще бъдем в пленарна зала и ще гласуваме откриването на факултет по “Обществено здраве и здравни грижи“ към бургаския университет „Проф. д-р Асен Златаров”. Нещо, което очевидно управляващите не могат да свършат сами и се опитват да правят политика с тема, която е от изключителна важност за нашата област.