Израелската певица Лиора прави българско турне

Известната израелска певица ЛИОРА пристигна в България. В своеобразното й турне са включени няколко града, сред които и Бургас. Концертът й край бургаския бряг ще бъде на 26 юни – четвъртък. Той  е организиран от Посолството на Израел в София, Община Бургас и ОЕБ „Шалом“ – Бургас.

Лиора Симон ще пее от 20 часа на открита сцена „Охлюва” в Морската градина. Възможността да се насладят на нейният красив глас и уникален пърформънс ще има всеки, който желае – входът за концерта е свободен!

Събитието се случва с любезното съдействие на: Mall Galleria Burgas.

 Лиора Симон е световно известна певица от Израел, с множество международни прояви, включващи както важни събития от календара на големите еврейски общности по света, така и участия в международни конгреси и изпълнения пред широка, разнообразна аудитория.
 
В концерта си Лиора съчетава израелски песни с вълнуващи вокални изпълнения, с песни на английски, испански, френски, италиански, uguiu, триполитански – от бащината си къща.
 Заедно на сцената с Лиора свирят трима инструменталиста. Певицата изпълнява любимите си песни, включително „Амен“, с която представя Израел на Евровизия през 1995 г. Впоследствие тази песен се превръща в своеобразен химн на еврейските общности по света.
 През последните години Лиора е имала множество прояви в Канада, Австралия, Аржентина, Уругвай, Еквадор, Чили, Венецуела, Мексико, Франция, като всичките й концерти се радват на огромен успех.
Лиора винаги ангажира публиката в изпълненията си, превръщайки ги в своеобразна комуникация с аудиторията в типичната за нея атмосфера.