Класа и стил за рождения ден наТРИА сити център

За 9 години в най-стария бургаски мол се оформи ТРИА общество от приятели

Нетрадиционно сутрешно кафе успяха да изпият всички, които избраха ТРИА сити център във ветровития и дъждовен 20 юни. На този ден търговският център отбеляза 9 години от присъствието си на пазара. За рождения си ден той покани всички свои приятели и успя да го превърне във вълнуващо преживяване. Клиенти и гости се забавляваха в романтичната атмосфера на кафе „Рома”, а за да бъде празникът истински, ръководството на търговския комплекс беше подготвило изненади през целия ден. Музикалните изпълнения се редуваха от 10 до 20 часа. Нежните струни на класическа китара заменяха непреходната класика в изпълнение на щрайх квартет „Music Art и струнно трио „Viva“.

В 17.30 часа на сцената излезе незабравимата Тони Димитрова и насити празника с дъх на лято, море и любов. Рожденикът почерпи гостите си. Тортата бе разрязана и всеки от присъстващите в мола получи парче от нея. В продължение на два часа, с чаша шампанско в ръка, приятелите на най-стария търговския център в Бургас пяха любимите си хитове заедно с най-обичаната Тони Димитрова. Извън общо приетото, певицата изпълни всички песни, които

публиката пожела,`а най-ентусиазираните дори завъртяха истинско българско хоро.

През последните години в търговския център започва да се оформя ТРИА- общество от хора, които харесват стила и високата класа.Да споделят празника на комплекса бяха дошли интелектуалци, представители на бизнеса, хора от света на изкуството. Сред тях бяха известната бургаска актриса Димитрина Тенева, видни лекари и банкери. Присъстващите разпознаха и чужденци, за които се твърди, че не пропускат рождения ден на търговския център.

Беше изтеглен и жребият за играта „Пазарувай и спечели Смартфон”. Няколко десетки клиенти се включиха в надпреварата на луксозните подаръци от ТРИА.

Голямата на награда на кафе “Рома” – Samsung Galaxy S III се падна на Вили Гарабедян. Същият смартфон, но от играта на ТРИА сити център, получи и Калоян, който за разпознаване беше написал в талона единствено своя мобилен номер. Ваучер за пазаруване на стойност 100 лв. и намаление във всички магаини на ТРИА взе Жулияна Бакалова. За активно участие във фейсбук-страницата на комплекса на Стефан Данев бяха връчени два билета за концерта на Филип Киркоров.

„Благодарим ви, приятели, че през изминалите 9 години бяхте неотлъчно до нас. Вашата подкрепа ни мотивира да продължаваме да се развиваме, да ви предлагаме най-новите колекции на световните брандове и най-атрактивните промоции”, казаха домакините.

За клиентите на ТРИА сити център празникът продължава и през уикенда. По случай своя девети рожден ден търговският център дава допълнителни отстъпки на всички, които пазаруват тук на 21 и 22 юни. А следващия – 10-ти  рожден ден домакините обещават да посрещнат с още инвестиции и нови световни марки.

21.06.2014`г.