Посрещаме първото юлско утро с трибют на AC/DC

Тази вечер Бургас ще посрещне Джулай морнинг с трибют на AC/DC. Денонощният рок купон по посрещане на първото юлско утро, известно още като „Сцена под звездите“, ще стартира на 30 юни от 19.00 часа с BLAZERINTE, М. ТАРАЛЕЖКОВ и приятели, STIFF BONES, SILUET, KORBIN, Шантаж и ДЖАНГО ЗЕ.

Акцент в тазгодишната програма ще бъдат гостите от Англия JERSEY BUDD и трибют бандата на AC/DC – BANDX от Сърбия, която единствена притежава официален лиценз и права да изпълнява песните на рок динозаврите.

За максимално автентичното посрещане на юлския изгрев ще бъдат осигурени дърва за огрев, уточняват от Община Бургас. „Важното е всички да се забавляват, но не трябва да се пренебрегва и безопасността на хората. Затова за спокойствието на зрителите ще се грижат спасители и медицински лица“, допълни Димитър Маджаров, като отново напомни на всички, че къпането по време на фестивала ще бъде забранено.

В случай на неподходящи метереологични условия, организаторите са изготвили резервен вариант – сцената, която ще бъде от дясно на Моста, ще се премести в Летния театър.