„Топлофикация Бургас” открива работни места за ученическа практика

„Топлофикация Бургас” открива нови възможности пред учениците от Професионалната гимназия по механоелектротехника и електроника /ПМГЕ/. Дружеството обявява специални позиции за лятна ученическа практика. Възпитаниците на ПМГЕ ще могат да практикуват професионалното си направление в реална работна среда, като част от екипа на Топлофикация.

ПМГЕ  и „Топлофикация Бургас” поддържат патньорски отношения вече осем години и се превърнаха в добър пример на взаимодействие между бизнес и образование. Дружеството осигурява стипендии на талантливи ученици и така им помага да се реализират в живота и професията си, да осъществят своите мечти.

С последната си инициатива бургаският ТЕЦ дава възможност на учениците чрез практика да подобрят качеството на професионалното обучение и скъсява пътя от училище до пазара на труда.

Ръководството на „Топлофикация Бургас” има намерение и след лятната ваканция да продължи партньорските си отношения с възпитаниците на ПМГЕ. Дружеството ще направи необходимите постъпки, за да се включи в  проект „Ученически практики” и ще осигури реални работни места за учебната 2014/2015 г.